Werken bij SIJN


Stage bij SIJN

Over SIJN

SIJN ICT Services is een allround ICT bedrijf gevestigd in Doesburg. We bedienen verschillende klantgroepen: particulieren, ZZP’ers, bedrijven en zorgaanbieders. Voor deze relaties verzorgen wij op ICT gebied met name onderhoud en beheer, en we hebben een support afdeling waar klanten terecht kunnen met vragen en problemen.

Het team van SIJN bestaat momenteel uit 11 personen. Naast ICT-specialisten bestaat het team ook uit liefhebbers van Financiën, HR en communicatie. Onze missie is om ICT eenvoudig, leuk en aantrekkelijk te maken voor iedereen. Daar werken wij elke dag aan, samen met onze klanten. Eerlijkheid, kwaliteit en doorvragen, daar draait het voor ons om!

Wat doen wij?

Bij SIJN doen we alles rondom ICT. Dat houdt in dat we alles doen wat wij nodig vinden om ICT vlekkeloos te laten functioneren. Dat loopt uiteen van het leveren van inktcartridges voor onze particuliere klanten tot het volledige beheer van systemen bij diverse huisartsenpraktijken. In de komende jaren willen we in de huisartsenzorg verder groeien, daar liggen onze uitdagingen. Die uitdagingen gaan verder dan alleen op ICT-gebied, bij groei komt ook (marketing) communicatie, financiën en HR kijken.

Een greep uit onze dagelijkse bezigheden: het beheer van diverse en unieke systemen, het beantwoorden van vragen van klanten, het oplossen van problemen van klanten, het bedenken en ontwikkelen van nieuwe marketing campagnes, het (door)ontwikkelen van HR-beleid, voeren van functionerings- en ontwikkelingsgesprekken en het maken van kostprijsberekeningen en financiële analyses. Bij onze dagelijkse bezigheden hoort ook elkaar scherp houden, durven om kritische vragen te stellen, elkaar aanzetten tot nadenken en je mening geven ook al gaat het je misschien niets aan.