Diensten


HIPPA

HIPPA

In uw praktijk maakt u gebruik van ICT. Als u problemen ervaart met uw ICT, is het handig om te weten hoe u de kwaliteit van de ICT in uw huisartsenpraktijk kunt verbeteren. Maar ook als u geen problemen ervaart kunnen handige ICT oplossingen u helpen om uw werk sneller te doen, zodat u meer tijd heeft voor uw patiënten. Om erachter te komen hoe het met uw ICT gesteld is heeft SIJN de HIPPA ontwikkeld.

Wat is een HIPPA?

HIPPA staat voor Huisarts Inventarisatie Professionele Praktijk Automatisering. Dit houdt in dat er een uitgebreide rapportage wordt gemaakt over de ICT in uw praktijk. In de rapportage vindt u informatie over de kwaliteit van de ICT in uw praktijk. Daarnaast ontvangt u advies om de kwaliteit van uw ICT te verhogen.

Hoe werkt het?

Om een goed beeld te krijgen van de ICT in uw praktijk zal een ICT adviseur van SIJN uw praktijk bezoeken. De ICT adviseur van SIJN zal eerst met u in gesprek gaan. In het gesprek zal de ICT adviseur u vragen stellen over de ICT in uw praktijk. Bijvoorbeeld, of u tevreden bent met uw ICT. Denk daarbij aan uw ervaringen met de computers, printers en/of scanner in uw praktijk. Maar ook (eventueel) welke problemen u ervaart met uw ICT.

Vervolgens zal de ICT adviseur van SIJN samen met u alle ICT bekijken. Dat betekent, dat u samen met hem of haar alle werkplekken, printers, scanners en server(s) bekijkt en in kaart brengt. Er wordt gekeken naar de kwaliteit en de leeftijd van de apparatuur. Daaraast wordt er ook gekeken naar uw ervaring met de apparatuur. Niet alleen van u, maar ook van uw collega’s. Mocht onze ICT adviseur tijdens dit bezoek kleine problemen of verstoringen ontdekken, dan zullen deze kosteloos ter plekke opgelost worden.

HIPPA Rapportage

Het rapport levert u een overzicht van de kwaliteit van de ICT in uw praktijk op. In het rapport staat duidelijk en overzichtelijk per onderdeel weergegeven wat de kwaliteit is van het onderdeel, alsmede een advies over wat u kunt doen om de kwaliteit van de ICT in uw praktijk te verhogen. Wanneer ICT onderdelen nog goed werken dan hoeft het niet vervangen te worden. Werkt het minder goed of zijn er oplossingen beschikbaar die uw werk makkelijker maken, dan zal SIJN u daarover adviseren. Het rapport wat u ontvangt blijft in uw bezit, u kunt het dus te allen tijde raadplegen.

Vraag uw HIPPA aan!